We weten niet hoe 2021 zal verlopen. Dit jaar heeft ons geleerd dat grotere krachten ons dagelijks leven elke dag op grote schaal kunnen veranderen. Of we nu nog helemaal vanuit huis werken, of slechts gedeeltelijk, zoals velen in de nabije toekomst zullen doen, of gewoon weer fulltime op je werkplek zitten.  Wil je graag weten wat het komende jaar voor high end sieraden er erg populair zullen zijn? Lees dan snel verder!

Sieraden trend nr.1: Parels. 

Ooit de favoriete sieraden van upper-class snobs en waarschijnlijk je grootmoeder. Misschien niet iets dat bij jou het idee van instant coolness oproept. Maar sommige stylisten pushten parels bij mode- en popiconen. En mensen merkten het op. Het was bijna schokkend. Oh, en ja, deze iconen waren overwegend mannen.

Parels waren de laatste jaren in opmars. En met een goede reden. Parels zijn sensueel. Gedragen als een kraag rond de nek, zien ze er enorm chic en uiterst sexy uit. Gedragen in laagjes of zoals de Chanel versie van zeer lange strengen parelkettingen, brengt het elke outfit onmiddellijk samen. Parels worden steeds populairder in moderne en eigentijdse sieraden en zijn de perfecte keuze voor wie houdt van strakke en coole sieraden die lang meegaan (en doet alsof een beetje upper-class snobisme best leuk is ;-))

Sieraden trend nr.2: Kettingsieraden

Nog een oldie goldie. Wij houden van kettingen. Waarom? De structuur is zowel eenvoudig als mooi. Het kan subtiel zijn of extreem gewaagd en bijna agressief. Schattig of punk. Handgemaakte kettingen, stenen erin verwerkt: misschien wat diamanten. Zout en peper, natuurlijk, gekleurd, of lab-gekweekt. Het is allemaal goed. Kettingen zijn perfect. Ze zijn veelzijdig. We hebben één tip voor je: mocht je een keer investeren in een mooie ketting, je weet wel, niet zo maar een kleintje, maar een mooie schakel, in goud of zilver en in mindere mate; in andere metalen, koop dan ook de armband. Als de sluiting mooi gedaan is, kun je de armband gebruiken om een lange versie van de ketting te maken. Je zult nooit genoeg krijgen van deze trend.

Sieraden trend nr.3: Vertel je verhaal met een hanger, bedels, en talisman sieraden

Hangers zijn deze veelzijdige items die een gewone ketting of zelfs een leren koord, kunnen veranderen in een opvallende versiering. Hangers hebben de spectaculaire eigenschap om de aandacht op zich te vestigen. Mensen zullen een hanger altijd opmerken. Het is een sieraad om mee te praten. Bedelarmbanden zijn ook terug. Maar let op; bedels zijn kwetsbaar als ze aan een armband worden gedragen. Ook; in plaats van aandacht te trekken, leidt het af. Het is lawaaierig en kan oncomfortabel zijn om te dragen. Voor de rest zoeken we betekenis. In tijden van vreugde, maar nog meer in tijden van tegenspoed. Een talisman heeft altijd al van alles betekend voor de mens sinds de vroegste tijden. Het is daarom ook een van onze favoriete sieraden. De ultieme verhalenverteller van alle sieraden.

Pin It on Pinterest